De camping

Natuurcamping “de Altena” ligt midden in het Hulkesteinse bos. Samen met het Horsterwold is dit het grootste aaneengesloten loofbos in Europa.
Naast natuurcamping “de Altena” ligt een losloopgebied waar wilde koeien vrij in het bos grazen.
De camping ligt op loopafstand van het Nijkerkernauw (1,25 km) waar verschillende strandjes zijn en gezwommen kan worden.

De camping bestaat uit 6 velden van verschillende grote. Alle velden liggen door de natuur afgeschermd van elkaar en bieden een heerlijk rustgevende recreatieplek.
De camping kenmerkt zich door de rustgevende natuur, ruime plekken en nette voorzieningen.

Er zijn 3 mobiele elektra voorzieningen en 4 elektra aansluitingen op veld 6 (4 Ampère), deze kunt u bij de reservering huren.
Kamperen kan natuurlijk ook zonder elektra, echt kamperen. Een koelkast op gas om de levensmiddelen koel te houden, een lamp op batterijen of nog beter een olielampje. Om dan toch de telefoon op te kunnen laden een zonnecelletje.
Kom het beleven, geen elektra, meer rust en meer tijd voor elkaar, dit vindt u nergens.

Gezelligheid en back to basic zijn kernwoorden die op het terrein worden gevoerd. Even uit de dagelijkse beslommeringen, de tv, tablet en telefoon uit. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het bos waar er geklimd, geklauterd en hutten gebouwd mogen worden.

‘s Avonds kan er gezellig rondom een kampvuur wat gedronken worden. Ook is het mogelijk om mee te doen met de survival activiteiten die worden aangeboden door het survival outdoor bedrijf Just Motivate, die tevens de camping uitbaten en onderhouden.

Op de camping is groepskamperen ook mogelijk. Samen met de hele familie op een veldje maar ook schoolkampen e.d. zijn prima mogelijk.
Eventueel zijn er ook tweepersoons pup tentjes, een grote tent van 5×5 meter en 2 legertenten van 5×10 meter te huur.

Voor de rondtrekker is er ook plaats om te overnachten. Hiervoor geldt een speciaal tarief.

De camping word onderhouden door middel van het aanbieden van dagbestedingsplaatsen. Bent u op zoek naar een afwisselende dagbesteding dan kunt u op www.justmotivate.nl meer informatie vinden.